CAT    -    CAST
Tel. 937219301
  Invisalign

Invisalign® serveix per tractar una àmplia gamma de problemes relacionats amb el redreçament de les dents, des de petits moviments dentals fins a casos més complexos. Sigui quin sigui el problema, el resultat serà un nou somriure més uniforme que voldrà ensenyar a tothom.

El tractament Invisalign consisteix en una sèrie de aligners pràcticament invisibles i extraíbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc de aligners. Cadascun dels aligners es fabrica especificament per les teves dents, i només per les teves dents. Conforme vagis canviant de aligner, les teves dents s'anirán movent, poc a poc, semana rere semana fins que estiguin aliniats i en aquesta posició final prescrita pel seu odontòleg.
 
A més, un plà de tractament virtual 3D (gracies al software ClinCheck®) et mostra els moviments que faràn les teves dents durant el tractament. Això et permet saber des del principi l'aspecte que tindran les teves dents al final del tractament. A partir dels resultats del programa ClinCheck es fabricaran els aligners transparents i fets a mida, especificament per a tu.
 
Si estás preparat per un somriure que canviarà el teu aspecte, Invisalign és la resposta que estaves esperant. Encara que existeixen moltes opcions en el mercat, no hi ha cap tractament tan còmode com Invisalign.
 
Invisalign és la millor manera de transformar el teu somriure sense alterar la teva vida quotidiana. 

 
 
Adreça:
Av. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
937219301 696342027
e_mail:
info@sarlatdental.com
 
 
Sarlat Dental - La clínica dental per a tota la familia a Sant Quirze

www.sarlatdental.com
info@sarlatdental.com
Tel. 937219301 / 696342027


Web desarrollada por Duma Interactiva.