CAT    -    CAST
Tel. 937219301
  Implants i protesis
IMPLANTS DENTALS
La tercera dentició

Els implants dentals són unes arrels artificials creats per substituir dents perdudes, capaços d'integrar-se, fins el punt de conviure de forma sana i totalment natural amb els teixits de la boca.
Actualment estan fabricats preferentment de titani químicament pur i actuen com substituts de les arrels dentals. Després de la seva col·locació dintre del maxil·lar o de la mandíbula, serveixen per que una vegada estan oseointegrats, donin suport a les noves dents artificials que van units a ells, ja sigui en forma de corones o de pròtesis.
Els implants de càrrega inmediata és la tècnica que permet col.locar la pròtesi, ja sigui unitària o completa, en un sol dia.
L'ús d'implants dentals de càrrega inmediata s'han convertit en tot un referent en tractaments dentals per a la recuperació de peces perdudes, facilitant que recuperis no només la teva salut bucal, sinó, el teu increïble somriure!
 
 

Els implants dentals estan pensats per durar tota la vida, no obstant en medicina és dificil de dir que quelcom dura per tota la vida, poden esdevenir circumstàncies indesitjades durant els anys, com malalties, accidents... De totes maneres si es segueixen les recomanacions i es fan els controls corresponents, es detecten els possibles problemes a temps per tractar-los.
 
Adreça:
Av. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
937219301 696342027
e_mail:
info@sarlatdental.com
 
 
Sarlat Dental - La clínica dental per a tota la familia a Sant Quirze

www.sarlatdental.com
info@sarlatdental.com
Tel. 937219301 / 696342027


Web desarrollada por Duma Interactiva.