CAT   |   CAST
Tel. 937219301
Tel. 696342027
  Àcid hialurònic
 Les injeccions són el producte més efectiu, segur i eficaç per tractar arrugues facials i donar volum als llavis. El tractament consisteix en injectar petites quantitats d’àcid hialurònic (AH) en la dermis de la zona a corregir o augmentar. No és necessari fer un test de prova, ja que al AH és normalment bio compatible, el que significa que no produeix reaccions al·lèrgiques en la majoria de casos. Després d’aplicar anestèsia local, les injeccions es duen a terme en qüestió d’uns 15-30 minuts. Els resultats estètics solen durar 12 mesos per la zona de la cara, i 12 mesos per la zona dels llavis, tot i que poden varien depenent del individu.


L'àcid Hialurònic Natural

Aquesta substància també coneguda com AH es troba present en el cos humà de forma natural:
- Contribueix a hidratar la nostra pell i li dóna volum.
- El cos elimina i reposa cada dia una tercera part de tot el seu AH.
- L'AH del cos disminueix dràsticament amb el pas dels anys.

L'AH té altres usos mèdics com la cirurgia ocular o la medicina regenerativa de teixits. L'àcid hialurònic utilitzat en Juvéderm® ULTRA és d'origen no animal i ha estat refinat clínicament per oferir resultats estètics molt naturals i duradors. És una substància segura i reabsorbible els efectes estètics són reversibles.


                          

Resultats que duren:

L'AH és una substància ideal per farcits dèrmics perquè la pell la sent amb naturalitat i ofereix resultats duradors. El 97,9% dels pacients enquestats van considerar que el resultat amb
Juvéderm® ULTRA 3 era "excel·lent" o "bo" 1 Juvéderm® és l'única família de farcits d'AH aprovada als Estats Units per a la correcció d'arrugues i plecs entre moderats i greus durant fins a un any. Encara més: un 75% dels pacients van mantenir una millora d'1 grau o més durant fins a un any.

            


Vine i t'informarem sense compromís!
Dades de contacte
 
Adreça:
Av. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
937219301 / 696342027
Email:
info@sarlatdental.com
Instagram:
@sarlatdental
 
SARLAT DENTAL S.L.P. | La clínica dental per a tota la familia a Sant Quirze del Vallès

C.I.F. B-67564641
Centre autoritzat E-08690812
info@sarlatdental.com
Tel. 937219301 / 696342027AVÍS LEGAL - POLÍTICA DE PRIVACITAT - COOKIES

Actualitació web: 20/11/20

Web desarrollada por Duma Interactiva